Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankepool

Det forsar fram och hittar dörr, efter dörr
Alla hål fylls tills det sprängs av nyttigheter,

Vi försöker lokalisera, hitta och vända på allt, men inget syns då du pekar som skarpast,
Det vaga blir vagare, det mångtydiga blir mångtydigare, men PLÖTSLIGT!

Du ser!
Allting är glasklart, du kan simma i din egen tankepool och njuta av dofterna, känslan och passionen i din fantasi, i dina drömmar.

Det är oändligt djupt, men oföränderligt vackert och forsande.
Du simmar utan att röra dig, för tanken håller dig ständigt flytande i din egen;

Tankepool - (där är du fri...)




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-08 00:02



Bookmark and Share


  Tarantaran
Väldigt klokt och
trösterikt..
härliga rader att
läsa!
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill