Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framgång & fall - limerick

 

En stjärnskådis från Bellevue
blev tilldelad Oscarsstaty
Men uppe på scenen
hon föll och bröt benen
så livet passera revy




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-08 22:28



Bookmark and Share


    Tea Alex
Slagfärdig.
2012-12-14

  tom boreland
suverän
2012-11-09

  Lili Samuelsson VIP
helt underbar daniel :)
2012-11-09

  walborg
oj oj .. så litet man vet om nästa sekund ...
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP