Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus


havets yta krusar sig
vinden försöker hålla den stilla

emedan dess otyglade önskan att besegra land
sakta segrar

regnet faller förstrött
havet tar det för givet

en sjöfågel synar sitt skafferi
det är tomt

en bit frigolit försvinner bort
i horisonten


landet ger långsamt vika


havets botten faller handlöst




Fri vers (Fri form) av Trätobroder
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-08 22:35



Bookmark and Share


  amolunda
Gillar de två sista raderna skarpt...Väldigt bra skrivet!
2013-10-06

  Ninananonia VIP
Bra skrivet... om brus...
2012-11-13

  Daniel_78 VIP
Jag tänker mig till en måndagseftermiddag vid klipporna. Jag gillar det råa där havet möter land, ingen sandstrand utan klippor och kallt. Regnet som faller och havet handlöst. Just sista raden är mäktig.
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder