Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Free falling

Varför lyckas ingen ta emot mig, jag faller och faller....
Jag vet att ni försöker men ändå fortsätter jag falla...
Jag känner era händer som försöker stoppa,
- men det går inte. jag faller för tungt

Fallet är hårt och våldsamt
Kallt och rått
brutalt och farligt

Jag faller . och du ser bara på




Fri vers av MissManic
Läst 422 gånger
Publicerad 2012-11-08 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic