Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematik med klass!

En bister fröken ifrån Lot
sa sluta dividera emot
varandra mer nu
men sa grabb det är ju
bästa sättet att få fram en kvot




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-09 11:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den delas ju ur en rot...:)
2012-11-09

  Daniel_78 VIP
Mattematik i klass. Även i limericksnickeri, bra där!
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt