Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinternätternas andetag

vinternätternas kalla andetag
sprids längs min ryggrad

jag vaknar

med frosten halvvägs ned
i mina lungor


varje natt hettan från din kropp
inte finns här

för att skydda mig mot kölden




Fri vers av b.c.
Läst 730 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-02-17 14:42



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Vilken känsla du förmedlar!
2006-03-24

  Bodil Sandberg VIP
Mmmm...underbara rader...vinternätternas kalla andetag...varje natt..hettan från din kropp...skön lyrik
2006-02-18

    Tussilago
fint och nostalgiskt! om saknaden efter att ha någon som värmer en..
2006-02-17

    vilsen
jättebra !
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.