Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en till text till dig christian.



det kan hända christian
att det har gått sex år nu
sex år sedan himlarna lockade mer
än den jord du vandrade

men jag kan inte komma ifrån christian
att det är så jävla sorgligt
om bara någon svarat
om någon hade stannat
hade du då funnits kvar
som kött och blod

ja det kan hända att det gått sex år
men du värker än hos alla de du lämnade


och jag önskar
att du finns i orden
i bläcket
i mellanrummet mellan tankar

där även rosor överlever frosten
och asfalten skimrar












Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 919 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2012-11-09 19:03



Bookmark and Share


    Ladylike
Berörande och gripande
som känns.
2013-01-11

  jonas a
den griper tag i mig från början och är svår att släppa, långt efteråt

2012-12-15

  jimmy welleby
Amen.
2012-11-21

  Marja-Liisa Koski VIP
Vackert, vemodigt och fin poesi!
ML
2012-11-13

    Birgersdotter VIP
Vackert sorgligt berörande
2012-11-13

  Linda CH VIP
Otroligt vacker och gripande!
2012-11-13

    ej medlem längre
berörande ända in i själen
tack för att jag fick ta del ...
2012-11-13

  chrissie
Rakt in i hjärtat
2012-11-13

  Helena C.W.
Vilken kraft i orden. Skickligt!!!
2012-11-13

  Helena C.W.
Vilken kraft i orden. Skickligt!!!
2012-11-13

  Svartsilver
fantastisk känsla efterlämnar du med denna
kärleksfulla och sorgsna dikt.
2012-11-13

  Dan Linder
Bra Tove! Vilken känsla!
2012-11-10

  Silverstripe
Ett fint personligt tilltal och en vacker avslutning (även om texten talar om avslut som inte borde varit)
2012-11-09

    ej medlem längre
Särskilt slutet är en emotionell triumf
2012-11-09

  surface to air
Oj vilken stark och sorglig och så väldigt fin text du skrivit
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP