Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i den svarta natten... ett fjärran månljus


Månenergi

En drömmare är jag,
förvandlas i natten

tankar månenergi
medan världen sover

fram träder själens ljus,
guldkorn i mörker

visar nya vägar

lys mig in i dagen




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 534 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-09 19:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vacker!
2012-11-12

    ej medlem längre
dom samarbetar bra, de där välgörarna
Gillar dikten
2012-11-10

  surface to air

"lys mig in i dagen" Vackert!
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten