Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- kärlek-


AMORS PILAR

I nattens skymmning söker

kärleken sitt offer av

amors pilar förgiftad

drogad av kyssar och smek

badande i rosens kärleksdoft

söker de en förening  för att

uppnå en högre nivå där

tu assimillerar sig för att bliva ett,

i orgasmens sfärer där exploderar

ett färgsspel, likt en nebulosas

pulserande kraftmätning som

jämnas ut i ett andetag en

fullkomlighet där kärlekens

gudinna har erövrat ännu en trofe

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-10 04:02



Bookmark and Share


  ULJO
K Ä R L E K
2012-11-11

    ej medlem längre
ljuvligt vackert

smeker orden hjärtan ...
2012-11-10

  DrZappa VIP
Gillar!
2012-11-10

  Palett
Bra skaldat !
2012-11-10

    ej medlem längre
ljuv text..
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust