Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gör mig hungrig

Hon har våfflat sitt blonda hår

hennes ögon har en skön blåbärsnyans

hon har små söta blomkålsöron

och en liten mandelpotatisliknande näsa

kinderna är röda som en hallonkompott

och läppar som är jordgubbsmelerade

en hals som är spagettitunn

och brösten är som uppnosiga maränger

flinka prinskorvsliknande fingrar som smeker

och kakor på båda låren

inte konstigt att hon gör mig hungrig...

 




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 10:23



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
verkar vara hela kostcirkeln?
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver