Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid älskade Lennart bergentall. Älskade, världens bästa morfar


Du, vår ögonsten, har lämnat oss

Alltid menade du väl,
Det renaste sinne man stött på. 
alltid har du funnits vid vår sida.
När man träffade dig. 
Kunde man glömma allt omkring,
När man såg in i dina blå ögon, 
Kändes det som om allt kunde bli bra
Men nu har du försvunnit. 
Flugit iväg till en bättre plats. 
Och lämnat oss fysiskt. 
Men du ska veta, 
Att i våra hjärtan, 
Kommer du alltid att finnas.  
Tack för allt,
Älskade Lennart, 
Vila i frid. 




Fri vers av Konstanzia
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-10 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om den sortens sorg som drabbar oss alla förr eller senare
2013-02-02

    ej medlem längre
En så vacker fin dikt.


2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia