Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför??

Varför får jag inte vara det jag önskar vara
En person - förälder - vad du vill
Du är arg - ilsken
Vad jag än gör är det fel
Hur kan jag få dej och oss att må bättre
Älskar dej
Blir tokig
Knäpp

VAD GÖR JAG FÖR FEL!!!!!




Övriga genrer av Lotta Tegnvallius
Läst 127 gånger
Publicerad 2012-11-10 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Tegnvallius
Lotta Tegnvallius