Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen jag alltid glömmer

sju sorters kakor
för hemfridens skull
en vackert inslagen
liten morgongåva
barnens färgglada
ord om ingen är som du
husmoderns dröm
mazetti bakpulver
ska det vara
då blir kakor höga

för husfridens skull
traditioner sig bör
fullföljas en söndag
med stek som far vill
tårta och kaffe
som husmodern gjort
kanske lite famntag
som topping
i mörkrets beskydd

ett minnesljus
till alla pappor
som gjort så gott
de kunnat

det är fars dag
mina vänner
glöm aldrig det




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-11 10:54



Bookmark and Share


  Annika Eklind
Drömmen om ett folkhem där allt är frid? Vacker, men dubbelbottnad, dikt!
2012-11-16

  Lars Hedlin
Fick ett fint sms från min Dotter ;)
2012-11-12

  SatansSon VIP
jag var hemma hos min pappa idag. Mamma kom också och hade med sig smörgåstårta. Vacklert diktat om fadern.
2012-11-11

    ej medlem längre
En underbar text...en hyllning till den första mannen i vårt liv.
2012-11-11

    ej medlem längre
gillar denna, och textens toner..
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP