Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tar du vägen?

Låt det bara vara snälla du,
Brist på allt? nej, nej, NEJ!
Försök inte, det bara ser och är
Låt mig vara här, vara dig ständigt nära kär,

Vi vandrar?, Nej, det gör vi inte!
Vi bara bryter varandras näsor samtidigt, som vi kramar varandra för hårt,
Samtidigt som vi alla har dig, finns du inte alltid där,
Vart tar du vägen, när något annat griper tag?
Jag vill inte krama dig för hårt, för jag kanske bryter din söta jävla näsa...




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-11 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill