Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt jag nyligen avslutat. Kritik plz!


Religiösa fasoner

Välkommen till vårat land, här går vi hand i hand
Ger pengar till de som behöver, oavsett om inget finns över
Älska din nästa så som dig själv, dränk din värdighet i närmaste älv
Jesus är död och likaså hans ord
Så radera kristendomen från vår jord

Jag är så trött på era fasoner
Så jävla less på alla religioner
Vi behöver inte buga oss för
någon jävel utan kroppslig odör

Varför leva efter tusenåriga lagar
Låt oss leva fria i resten av våra dagar
Knulla innan äktenskap och visa vårt svall, inte dölja oss i nån jävla overall
Få älska någon som vill vara din, inte gifta oss med vår jävla kusin

Jag är så trött på era fasoner
Så jävla less på alla religioner
Vi behöver inte buga oss för
någon jävel utan kroppslig odör

Världen är galen, världen är galen
När fan ska kvalen,
försvinna?
Hur mycket blod ska behöva rinna?
Jag vill inte leva, vill inte leva likt ett hjälplöst djur i bur
Jag är en fri individ, har skapat mig en egen natur

Jag är så trött på era fasoner
Så jävla less på alla religioner
Vi behöver inte buga oss för
någon jävel utan kroppslig odör

Når vi ett slut, till slut
Eller är vi för evigt fast
Jag vill visa en värld utan några regler, utan nån last
Låt oss slå tärningen igen och hoppas på ett bättre kast




Fri vers av Nova Neptune
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 19:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesu blod har runnit. Det räcker. Den som tror på Honom blir renad genom blodet, får sin synd förlåten och gemenskap med levande Gud, vår Skapare.
Den som är ren genom Jesu blod får tillbringa evigheten i himlen.
2012-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Så vi ska bara buga oss för de som luktar illa?
Vilka kan det vara?
Prostituerade?
Feminister i menopausen?

2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nova Neptune
Nova Neptune