Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggrad

I alla våra böner
Ropar vi efter frihet
Medvetna om att vi är bundna till orden i marken

Jag begraver hellre spåren av min familj än köper doktriner
Jag förkastar allt det som växer i min ryggrad

Lika mycket kod i mina uttryck
som de spontana lekarna på vår bakgård

Det trasar sönder mitt inre
Denna väntan på mörkare tider
Att du en dag kommer fostras
i ännu en sanning mindre




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-11 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea