Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar inför kommande veckan, slentrian....Upprepandet av samma procedurer, bryt tristessen innan det är för sent.


Å så var det måndag igen

Å så var det måndag igen
rulla rulla lilla ekorrhjul
samma samma fast annorlunda
datum
måste byta körväg
komma i tid för en gångs
skull
säg ett sanningens ord
säg ifrån nu
för sen kan det va försent
bryt och bli du
du har försvunnit
vem är du?
något konstruerat
eller bara borttappat?
du är ju dig själv
innanför, men vart
har du tagit vägen?
ja, vart har du tagit vägen?

så var det måndag igen





Fri vers (Fri form) av linlugg
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-11 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg