Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har lusten att komma loss mer, hitta tillbaka. men orken är väck.


Nu vill jag hoppa

Nu vill jag hoppa
Hoppa högt över ängarna
Flyga iväg, räcka långt
chocka mig själv
å slänga mig ut i
ovisshet

Det är vad jag vill
men vågar jag
orkar jag
kan jag över huvud taget
göra nåt eget
må bra av det
få kraft från det
min alldeles egen grej
som inte görs för andra
som görs för mig själv

Nu vill jag hoppa




Fri vers (Fri form) av linlugg
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg