Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
georgiska folksånger Jaakko Olkinuora 11.11.12


Att musiken 18 - Så mycket härlig musik... (från 2012)

Möte med några sångtraditioner i Georgien

tät är mansrösten,
full av lyster,
slungar sig fritt
uppåt, högt, högt in,
under valven
studsar kring,
söker en utgång

taket öppnar sig inte

då faller gnistregn
av röstens färger
likt nyårsraketers
stjärnfras

medan sången fortsätter

 

2012-11-12 14:40

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-12 13:41



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Tor-Björn: Ja :)
2013-01-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Wow.
Fick du även höra flerstämmig georgisk sång?
2012-12-02

    Tea Alex VIP
Intressant. Att beskriva musik i ord är inte det lättaste men jag tycker du har lyckats.
2012-12-02

  Nitram P
Så nyfiken blir jag på denna musik! Orden levandegör upplevelsen.
2012-11-26

  Jan Widströmer VIP
Tänker mig in i detta musikaliska ögonblick, bildvackert illuminerat.
2012-11-16

  Gunnar Ideström
Tack för gnistregnet av röstens färger. Så har jag aldrig tänkt, men nu har du berikat mig med ännu ett sätt att SE musikens väsen. Tack!
2012-11-13

  Pirjo VIP
komiasti pursuilee...teksti
2012-11-12

  in effigie VIP
ja..en explosion av skön musik i ordad form....
2012-11-12

    bittemi VIP
Den rösten skulle jag vilja höra, du beskriver den så levande
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP