Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mon amour

mon amour, kan du
tvätta mina trosor jag hade
sex med mask
arna simmar i mig,
de dricker dörren
du bodde i jag
cirkulerar kring
likt ett öga
i en grav som
vassa stötar när du
sjunger avskeds-
ballader
i mina trosor drunknar
av saften




Fri vers av tigermilk
Läst 231 gånger
Publicerad 2012-11-12 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tigermilk
tigermilk