Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseendet

Sitter framvänt, stadigt
forskar i ögon, fumlar stilla,
smular sönder, krafsar ihop
små ord - trevar, faller
falnar i sinande brunnar
teet kallnar
i krypande mörker.




Övriga genrer av rosa
Läst 906 gånger och applåderad av 72 personer
Publicerad 2013-02-16 19:40



Bookmark and Share


  Mikael Ekman
fint språk
2013-08-05

  Sonja Sidorow Lapington
och min känsla känsla krymper men växer med dina ord
2013-05-23

    ej medlem längre
Du har en enastående förmåga att i få ord beskriva allt väsentligt som ingår i ögonblicket. Dina dikter berör starkt.
2013-03-29

  Mona Nordkvist VIP
Det här är oxå bra...
2013-03-23

  aol
den grep så tag i mej,
2013-03-20

  Ylvak VIP
Målande text som fastnar i minnet!
2013-03-20

  Bibbi VIP
Skriver under på walborg.
2013-02-20

  KrutOla
Kort och vulgo-militäriskt uttryckt: Skitbra!
2013-02-19

  © anakreon VIP
"Men drömmar
går som strömmar
och mitt hjärta
viskar 'glöm'...
Calle
applåderar
en smula sorgset
2013-02-19

  mysing
mycket bra!
2013-02-19

  SatansSon VIP
Bra diktat!
2013-02-18

  Rozsi.kovacs

Fint skrivet Rosa som en prosa... Fångar du upp ögonblickets känsla
2013-02-17

  Stefan Albrektsson
Mycket fint fångad känslobild och samtidigt så konkret i innehållet! Applåd!
2013-02-17

  Heikki Hellman
Walborg före mig träffade huvudet på spiken?
2013-02-17

  walborg
Fint beskriven ångest eller rädsla eller stor osäkerhet vid ett viktigt möte
2013-02-16

  Lena Själsöga Keijser
den

upplevelsen
målar du med fingerinhörande
2013-02-16

  wildah
Något som jag inte kan förklara, men den griper tag.
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

rosa