Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla rätt klädda!

Sinnesfrid det är
att acceptera sig själv
precis som man är
och det är just den dräkten
som ju allra bäst en klär!




Bunden vers (Tanka) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-12 17:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant, klokord
2012-11-15

  ULJO
Fin insikt och bra förmedlat
2012-11-14

  Ezmeralda VIP
Precis så tror jag med, så skönt text.
2012-11-14

  Lars Hedlin
En stor insikt i denna.kram
2012-11-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant så
2012-11-13

  Ljusletaren
Så är det min vän!
Ljuvligt bra/kram
2012-11-12

  Tarantaran
Härlig text!
" accepterar sig precis som den
man är.." för det är ju precis den
man är..i den dräkt som kanske
klär en bättre än den skulle klä
andra..i alla fall är passformen
alldeles precis..perfekt :)
Din text var så inspirerande,
så jag kunde inte låta bli!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt