Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel

A
tiden rinner som sand över mitt huvud
jag orkar inte kämpa längre
alla trafikljus blinkar rött

B
du talar i koder

A
det är väl en täckmantel

B
en täckmantel för vad

A
hur vet vi ens att det är jag som pratar nu
hur vet vi att du står här framför mig
att din tröja är blå

B
min tröja är röd

A
jag önskar att få dö nu
min tunga smakar sand och håret luktar hav
men det finns inget hav

B
havet är blått däremot

A
ljuset är din herde och mörkret är min
så har det alltid varit
lova mig att göra något stort av livet
du är den enda jag litar på

B
du måste stanna

A
alla trafikljus blinkar rött

B
hur vet du att de inte är gröna

A
jag ser döden i vitögat

B
om du tittar på mig ser du något annat

A
jag kan inte se för allt saltvatten
döden är salt
jag gillar salt

B
jag kan inte tvinga dig till något

A
du kan tvinga mig att smeka din kropp
när du inte ser mig är jag vinden som smeker din kropp

B
jag saknar dig redan

A
vinden är överallt




Övriga genrer (Drama/Dialog) av tigermilk
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-12 17:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Salt och ljus är sanning och liv.
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

tigermilk
tigermilk