Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick

Jag såg dej gråta, jag såg dej le
Det var jag som hjälpte dig gå den raka vägen, istället för den sne.

Att älska dej var det största jag gjort.
Allt gick så himla fort.

Åren gick och du blev dimman i min värld.
Du sprang iväg på helt egen färd.

Hatet börjar att växa, att du ens vågade använda ordet älska!

Nu är jag bara glad att du gick.
För nu förstör jag dina dagar, med bara en blick.




Bunden vers av Mitra
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-12 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mitra