Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan började skriva

Tystnaden låg över rummet
papperet framför mig lyste tomt
men visste att något var på väg
något höll på att födas ut
pennan började skriva
bläcket formade ord
mening efter mening
framträdde i ljus och
bildade ett budskap
den inre fördämningen
befriades ju mer jag skrev
knutar löstes upp
pennan arbetade på
skapade i stundens flöde
jag upplevde en
härlig frihetskänsla





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-19 09:20



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Åh så skön känsla!
2018-07-21

    Runsaasti täytettä
Fängslande framställning av ett födelseögonblick.
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP