Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det tillfället eller ödet?

blottar min själ i orden
den tomhet jag betvivlar 
mörker bekämpar demoner

ödet eller tillfället

Den gåtfulla stunden
är tagen och fångad
intill de vi kallar livet

ett ögonblick att minnas

blottar min själ i ord
väver samman tiden
låter din tolkning bli din

en historia som är min

bara min...




Fri vers av Lindizz
Läst 426 gånger
Publicerad 2012-11-13 18:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2012-11-23

    tramp
Ja det kan man fundera över om det är ögonblicket som styr ödet eller tvärtom. Jag tar till mig texten och tanken, bra där !
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz