Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


Servera havet

Servera havet
saltfritt vatten i ett glas
Det är så törstigt




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-14 17:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kan pennan s(v)imma, kan rutan din imma, om ändå blott vågen slog, den som mot stranden dog, som lekte i strandens bryn, visade upp sig i kortska vyn...
2018-11-26

  lodjuret/seglare VIP
jag vill tacka havet, för att det hav mig så mycket
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP