Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku om Barnet


Tema: barnet

Det gråter ett barn
Han skall uppfylla jorden
(Därför så stark röst)


*


Moderns röst är varm
Babyn försöker ta den
med armar och ben


*


Han blev till i mig
Jag såg honom inifrån
Mötte utifrån




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-14 17:51



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Alla tre så sköra och fridullt vackra. Stroferna följer lätt in i varandra och jag kan ana hur det känns att föda nytt liv.
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP