Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Depression


Bortom tillståndet växer vildhallon

och du är ensam nu
med alla dina sår
du säger stanna. alla går

men det finns en plats
som är bortom allt detta svåra
det finns en plats dit du ska gå

du vänder blicken nedåt
gömmer ditt ansikte för vinden

vem fick dig att göra så?

bara människor som inte förstår
människor som inte ens förmår
att försöka.

men bortom tillståndet
växer vildhallon

bortom tillståndet växer vildhallon

det är en mörk väg att vandra
det är en lång väg att gå
jag vet att du känner dig död nu
men du måste följa mina spår

det ligger dimma över Västerås
råder öken innanför ditt skal

det finns en plats dit du ska gå

följ mina spår




Fri vers av Glömskan
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-14 00:18



Bookmark and Share


  hansensson
Inspirerande blues. Rinnande text. Fin.
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan