Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till doften av piss och kvarterskymning


dessa mekaniska blickar
som drar runt
längs draperade gator
långt ifrån fredagsstök och pilsnerfilm

med små stickande ögon
sotade av cigarettfimpar
gömmer sig synden
bakom fickspeglar

i ett hörn står en telefonkiosk
och hänger
från den tiden
då apotekspåsarna var blåtonade

en siluett av en horas kropp
mot natthimlen
kan vara nog så vackert




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-14 14:34



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Härligt bildrik text, med många underbara stycken
"med små stickande ögon
sotade av cigarettfimpar
gömmer sig synden
bakom fickspeglar"
fabtastiskt!
2012-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Kanske är det hon som står för pissdoften...
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP