Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famna mig i sömnen...

Famna mig i sömnen
håll om mig då
som när vi var två
det skulle kännas så rart så.

Du kan väl trilla på mig som en mild mist
även om jag dig har mist
för jag minns ju än hur gott du log
när du såg på mig sist...

Ja den 11 april... Jag log tillbaka och sa jag
kommer igen, om en stund, sen...
Men det blev aldrig ett sen...

Det är ju en stor brist
och väldans trist
att inte ha dig och ditt talande leende kvar
så detta jag saknar
både när jag somnar och när jag vaknar...

Famna mig i sömnen
håll om mig då
för vi är ju fortfarande vi två
som vi var samma par!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-14 19:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tyckte mycket om denna ;) KRAM/L :)
2012-11-16

  Eva Langrath VIP
Kärlesfull sorg på ett sätt som bara du kan skriva, saknaden känns i dina ord.
2012-11-15

  Irene Åberg
Kära.Ewa-Britt.
En Dikt så KÄR.
om en SAKNAD MAKE så RAR o KÄR.
Men BORTA NU ÄR.
Han VAR DITT ALLT.
Mitt Varma DETAGANDE.I.Åberg.
2012-11-15

    ADI Nehlin
Fint och berörande om saknad..vackert skaldat
2012-11-15

  ULJO
En underbar text du levererar
2012-11-15

  Irene Åberg
Kära.Ewa-Britt.Mitt Hjärta är Ditt.
Ditt Hjärta är Mitt.
Och Gråten är min när Du Gråter.
Ja Saknaden är så Stor i ditt Hjärta.
Efter din Kära Man,nu endast Smärta.
En Önskan att han Famnar Dig i Drömen.
Ni Var Det Bästa För Varann.
Varma Kramar,I.Åberg


2012-11-14

    ej medlem längre
Vackert och berörande!


2012-11-14

    ej medlem längre
Vackert och berörande!


2012-11-14

  Ezmeralda VIP
Så vackert och berörande.
Vi mister den vi har kär.
Men vi bär dom med oss i själen och drömmarna.
2012-11-14

  Tarantaran
Så underbar text!

2012-11-14

    ej medlem längre
Helt underbar text!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt