Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som biter

Det otrevliga är otrevligt, även om du blundar,

En hund som biter en annan hund, är också en av alla hundar,

Var du förtärd av ångest och förtvivlan?
Ska du veta att ingen för de ensammas förmedlan.
Vem är ensam?

Jag är ensam och ledsam säger du.

Vem är du som är så bedrövlig?
Du svarar snabbt innan du blir snörvlig
Vandraren hittar den som släcks av fel orsaker för...

En hund som biter en annan hund, är också en av alla hundar,
En orolighet som kan besvaras med hårdhet, eller svaghet.




Fri vers (Prosapoesi) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-14 19:35



Bookmark and Share


  Tarantaran
Fin text! Läste den flera
gånger..för att förstå
hur du tänkt dig..och
varje gång snubblade
jag på sista ordet
som jag ville läsa som
mildhet..men du menar
svaghet..jag ska nog
förstå det..snart..kanske
För jag tycker hårdhet
är svagt..och mildhet
är starkt..måste tänka!
Slutet blir med svaghet,
eller svaghet..det går inte
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill