Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsdag



jag smittas av solen, ljuset
tänker dra mig tillbaka idag, eller resa
in i en bok

bara njuta dagen, boken resan jag tar
över fälten av ord
nära i tanken
fri

alldeles nykter
oförställd sanning

närvaro
i ord











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-11-15 10:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Behagliga ord att läsa...
jag tror jag tar en sådan dag jag också...
2012-11-19

    ej medlem längre
så bra..en intressant resa..
2012-11-18

  Eva Langrath VIP
En text med stark närvaro i livet.
2012-11-17

  Linda CH VIP
Så himla skön och snyggt skriven text!
2012-11-16

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vackert formulerat. För just så är det, bokläsningen, en resa!
2012-11-16

  Lars Hedlin
Nära omsluten av liv!
2012-11-16

    Max Poisé
Perfekt!
2012-11-16

    ej medlem längre
Vad det är stimulerande med en god bok!
2012-11-15

    Birgersdotter VIP
Härligt lugn över orden.Vilsam
2012-11-15

  SatansSon
jag måste läsa jag oxå. se på filmer. bra text om inmspiration till såna aktiviteter.
2012-11-15

  stenen/ Yv Ericsson
Denna texten är makalöst bra du!
jag bokmärker.
texten behöver ingen konstruktiv kommentar.
den är bara sååå väldigt bra!
2012-11-15

    ej medlem längre
Insikt & utsikt & värderat!!!
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP