Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Blund



Mörkret sänker sig ute

känner mig så trött

vill få energi

ork att leva

när mörkret har lagt sig

kommer John Blund

då återfår jag lite nya krafter

för att möta en ny dag




Övriga genrer av Tosca
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 18:58



Bookmark and Share


  aol
så vackert sant skriftat,
2012-11-19

  Marianne Räf
Ja, nog behöver man John
Blund ibland efter en hård
natts dag. För att kunna
komma igen. Hälsn.
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca