Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är du rädd jag är rädd

går vilse i en gardin slår huvudet i havet andas i takt med hans panna min panna det är min panna nu hans panna
jag står över ett kast i
kvadrater smakar gammal tonfisk evighet luktar sorg
men jag vill inte gå i cirkel cirklar
jag vill inte
springa runt
i en gardin
jag vill ha ett mjukt hav och lovord om att
tungan ska ut
spikas fast
vid ett nytt plank hans plank
mitt plank hans
andningar
jag hör hans andningar
komma närmare




Fri vers av tigermilk
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-16 12:50



Bookmark and Share


  Mizza
Jag gillar ditt sätt att skriva! Fantastiskt.
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

tigermilk
tigermilk