Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bon appétit!

En för smal Kal from the West Bay
vill bli lite rund, äta upp sig
prövat pulver så
ej lyckats med det då...
Men sa vän, varför ej mat, bäst grej!










Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-16 13:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
just det!
2012-11-18

  Tarantaran
Inte dumt alls!

Din historia är bättre
än den om sea food-
dieten: every time
I see food..I eat it..

Fast den hade nog
kanske passat din
Kal också :)
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt