Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagt av kloka Astrid Lindgren: När människor med makt slutar lyssna på folk, då är det dax att byta ut dem. Så sant!


Nästa år finns åter en möjlighet att rösta

Valet närmar sig & redan nu märks det
politiker smutskastar varandra i försök
att vinna så många röster som möjligt
spåren efter flera är fyllda utav raseringar
använda munnen är lätt, ty ur den kommer
alltid en massa val löften som aldrig kommer
att infrias, det har man stor erfarenhet av
de står & ljuger folket rätt in i ansiktet!
pensionshöjningen är bara ett ex. en stor skam
medan de själva roffar åt sig enorma summor
ljuger om många saker allt för att behålla makten
vissa är så maktgalna att de gör i stor sett allt
bara för stt få stå i centrum inför omvärlden
hoppas att människor ser hör fattar har insikt
åt vilket håll vårt lilla fosterland är på väg...!
den som inte gör borde ta bort ögonbindeln
den som inte hör varningsljudet borde tvätta
bort gammalt vax sedan många år tillbaks
propagandan har lycktas mycket bra på att
hjärntvätta sina offer, för egen vinnings skull
hög tid att vakna & skaka om hjärncellerna
låt inte politiker styra dem utan tänk själv
det räcker bara att se hur landet idag ser ut










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-25 09:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Högaktuell text!
2021-03-27

    lydriket
"Nästa år finns åter en möjlighet att rösta"

Vilken hoppingivande titel! Tack.
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP