Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skiljas är att dö en smula

Att skiljas är att dö en smula
orden skaver i mitt hjärta
plötsligt blir allt så tomt
er tystnad lämnas kvar
ser spår efter tidens gång
den obäddade sängen
lakan handdukar som ska
tas om hand och rengöras
mina ögon tåras och så börjar
de rinna nerför mina kinder
saknaden river och min längtan
har åter börjat bygga bo
för mitt i sorgen ser jag
hoppet spira växa gro
vi kommer mötas igen
lite längre framför
vet att livets dagar
blandas i känslors kör
en sak binder samman
kärlekens sång jag hör






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-17 09:57



Bookmark and Share


  Palett
Så innerligt och naket du beskriver känslan ! Mycket berörande text !
2018-08-17

    Runsaasti täytettä
Där finns en uppriktighet och närhet i dina ord som tar fäste i maggropen. Det är ett gott betyg.
2018-08-17

    ej medlem längre
Jag tar din dikt till hjärtat. Och kommer att titta på den då och då - det kan Du lita på. Jag är nyseparerad och förstår alla dina ord.
Du beskriver det så innerligt att jag berörs. Mycket!
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP