Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksfinnare

hittar kärleken i
varm lång blick
i en lätt smekning
över kinden just där

finner den i mjuka ord
i lätta kvittrande toner
bland vackert skriven text
skapad av dina
omsorgsfulla tankar

i mat lagad med passion

inuti ett vitt kuvert
med bläck skrivet mitt namn
snirkligt vackert
att du älskar

jag hittar kärleken
precis överallt
till och med bland löven

där du vandrat




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-17 11:14



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
åh.så fint
2012-11-20

  Lars Hedlin
Så fint ..ja den finns öberallt ;)
2012-11-18

    ej medlem längre
Blir varm i hjärtat av dina ord. Små fina kärlekssmulor som blir stora innerliga känslor.
2012-11-17

    ej medlem längre
en märkvärdigt vacker, och öm text..
2012-11-17

    ej medlem längre
vilket vackert slut pa en vacker text
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP