Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets frukt


31 dagar gav detta

Människor blir illa behandlade
en del i Gaza, en del här

Gemensamt kan vara att något sker
en orättvisa upptäcks, eller döljs vidare

I mitt fall fick jag se ett träd som
aldrig blommat bära frukt

En liten förändring
något blev vackert!




Prosa av Federico Romano VIP
Läst 761 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-16 17:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Väldigt tjusigt!
2015-05-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En cerebrerandes uppmärksamhet som blev till vacker konst.
2015-04-24

  Connie
Helt underbar liten text, den kommer att blomma och bära frukt länge!
2014-03-21

  SatansSon VIP
Nästan som en haiku. Snyggt!
2012-11-17

  genni
Fint :)
2012-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
En riktigt fin bild av något större...
2012-11-16

  Angel of love
Gröna fingrar!;)
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP