Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetsande

Hets mot folkgrupp
Sägs de ha
Eller nåt

Som ett slags ”Robin Hood” eller nåt
Fast tvärsom
Och inte alls som de borde gjöras




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 381 gånger
Publicerad 2012-11-16 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO