Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAMA!



Mama skriker jag
Mama
MAMA!

Räddhågat och vilt kommer det ett svar
Vem kan säga nåt sånt, nåt sånt som är bara….
NÅT SÅNT!

Men jag kan bara ge mej med att
”jag kan”
Nåt sånt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 401 gånger
Publicerad 2012-11-16 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inressant,,,,
fin...
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO