Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lata versionen av sorg...

 

Hämnd är den lata versionen av sorg,

hämndens sötma blir kort i din bröstkorg.

 

Att ta tag i sina inre problem, 

är viktigare än alla solsystem.

 

Att konfronteras med sitt egna jag,

gör dig hel och stark, inte svag.

 

Att våga möta den mörka sorgen,

orka öppna upp den innersta borgen.

 

Det kräver mod och andlig rikedom,

att ta tag i sin egen barndom.

 

Att inte gå den enklaste vägen,

ger en ny dimension, var enträgen.

 

Jag tror på dig...

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 444 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-20 22:39



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Lämnar nyttiga spår efter sig, tack.
2012-11-29

  The One In Blue
Första raden blev nog dagens tankeställare. Tack för ett budskap jag kunde relatera till och ta åt mig av. Det stärkte mig.
2012-11-29

    Read
Tänkvärt - ur flera dimensioner!!!
2012-11-21

    Max Poisé
Ser redan nu hur du utvecklar en egen stil! Bravo DG. Fortsätt så här!
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle