Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen till dig

vägen till dig, genom ditt hav,
din bukt,
vill känna din smak

ta dig i famn,
kyssa dig lätt,
ankra din hamn

med fingrar längs din kust,
möts ögon i kärlekslust

och här är vi trygga,
tätt intill
i vår egen kärleksbrygga




Fri vers av Peter Romance
Läst 604 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-25 19:12



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat vännen,
2015-12-05

  Amari
Ja, så enkelt egentligen!
Härlig text!
2015-11-30

  karenina VIP
underbart fin
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance