Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikte

jag var ensam i 33 år
ett djur slingrat runt min ryggrad
jag skrattar högt åt mina egna skämt

som tok är jag född som tok förblir jag
klor som river stödstolpar skjuter ut som missiler


orange och ödmjuk grå rök
varma händer fossila skatter
rutigt skrap och fårfällar

uggleögon rabblar fazz
intesittastilla sjukdommen känn ingen sorg för mig i Göteborg
skirt lila hår

munken med det självspäkande självporträttet
puckelryggig av vänskap
rammar rullar


trettontusen barn åt jag
trettontusen hundar åt jag
trettontusen danser dansade jag


korsning mellan varg och papillon
hollywoodesk hentai
tänd eld på soffan och sängknoppar och kvastskaft


Ozzy Guldsmidaren puffar ringlöst sin cohiba
dirigerar cirkusen med sitt lillfinger
råttan i sitt hål utan ost minns tretton sekunder men ser likaså in i framtiden




Fri vers av objekt3
Läst 786 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2012-11-17 16:43



Bookmark and Share


  objekt3
http://objekt3.blogspot.se/2015/07/ansikten.html

2016-11-05

  SatansSon
Den här var riktigt bra.
2013-01-18

  zallander
som kund
tar amn nästan åt sig
jag var ensam i 33 år nästna
slå mig inte mera
2013-01-18

    Thomas
"Ozzy Guldsmidaren" <- satte punkten efter känslan: gillar det är
2013-01-18

  zallander
mss fantasi
i love this
trodde jag hade fantsi
jag känner mig grå


heja

du är som jan stenmark
med regnbågens alla .
LÄR DIG DEt
2013-01-18

  zallander
sprudlande
stört cool
2013-01-17

  Johan Bergstjärna VIP
Häftigt... som att läsa en dröm!
2012-12-05

  Larra
Ger mersmak!
2012-12-03

  SatansSon
Rolig den här med. Men varför är du inne nu utan att skriva? Du är ju duktig ju!
2012-11-22

  Nanna X
jihaa du skriver ju guldrök bara
2012-11-17

  mikael ejdemyr VIP
genomarbetad sammanfattning av vad jag antagligen aldrig skulle se i detta ansikte
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3