Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har snö i håret och eld i hjärtat, kroppen och själen



Hej, du


Till vintern vet jag säkert att jag älskar dig för all tid och evighet, dig vars hjärta jag fick från den första stund. Dig, som jag gav mitt hjärta och min själ till, så som ingen annan fått, och aldrig kommer få, jag älskar dig från då, från nu och för all tid och evigt, som jag älskade dig från den första stund.



Hos mig är det eld under snön
och jag vill bryta din långa olycklighet
med mina eldar och släppa fri
ditt ljus

Hos mig är det eld under snön
och jag vill visa dig universum
med min själ och släppa fri
din törst

Hos mig är det eld under snön
och jag vill vika undan världen åt dig
visa dig jordehimlen och släppa fri
vår kärlek











Fri vers (Fri form) av Klas Nilsson
Läst 451 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-17 17:51



Bookmark and Share


    Billy Andersson
Jag saknar dej så att jag nästan dör!
2013-05-06

  Svart svan
Wow...en minnesvärd text...
2012-12-02

  LenaJohansson VIP
vilken fin o bra dikt!
2012-11-24

    ej medlem längre
Du är en sann snöman som vet att kärleken kan smälta det mesta snön som ligger hårt packad
2012-11-24

    Anki.A
Så underbar text om kärlek
2012-11-17

    ej medlem längre
helt otroligt med kärlek. du fick mig att gråta en skvätt, vet inte ritkigt på vilket sätt. fantastiskt fint skrivet iallafall.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson