Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd

Den vassa kniven som styrs av missförstånd och dumhet,

Vrids om, innan personen sett eller förstått budskapets helhet,

Magen min bråkar tills orden ej räcker till,

Är inte säker på om det är det du vill,

Öppna ditt öra så din inre tunnel kan leda mig in i dig, tills vi båda ser ljuset tillsammans.




Fri vers av Torbjörn S. Brandhill
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-17 17:55



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Fick ett fax.. Det är väl det missförstånd handlar om att vi ej vill förstå.. Fuck, att det ska var så..
2012-11-17

  Eva Langrath VIP
Tycker om dina refelktioner kring missförsåndets problematik
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill