Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obama

Nu är det tid för Obama att
visa det han tror på
Och det han känner




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-17 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO