Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag 18 november

en mild höst dag
ett kyligt förflutet
plågsamt närvarande
ingenting dämpar ett ständigt rivande töcken
paralysen tickar med timmarna
allt har förändrats
ingenting tycks få skeppet att byta riktning.
var är allt på väg?




Fri vers (Fri form) av PolyMathWolverine
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-18 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine