Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller

VI var inte med
inte då heller
eller nåt
eller bra nog
eller nåt
heller
eller nåt bra
heller




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-18 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO